PTM – KIDS

Gara fillon të dielen, më 26 maj në ora 11:00

1 KM – TRAIL

:

Ngjitje - 10 m

;

Zbritje - 10 m

l

0 - PIKE NË ITRA

Kids Fun-Run / 100m+

Kids Fun-Run ka distancë prej 1 kilometri dhe mirëpret të gjithë fëmijët. Vrapi fillon në hyrje të parkut të Gërmisë në ora 11:00. Rekomandohet që fëmijët pjesëmarrës të jenë të shoqëruar nga të rriturit.