PTM – 10 KM

Gara fillon të dielen, më 26 maj në ora 10:00

10 KM – TRAIL

:

Ngjitje - 350 m

;

Zbritje - 350 m

l

0 - PIKË NË ITRA

PRISHTINA TRAIL MINIMARATHON 10KM

10K / 480m+

Kjo është gara më e shkurtë me distancë prej 10 kilometrave dhe me një ngjitje të përgjithshme prej 510 metrave. Edhe pse nuk sjellë pikë të ITRA’s, kjo garë përshkon një shteg ikonë për përdoruesit vendor të parkut. 

Distanca: 10 Km

Terreni dominues: shteg

Lart max: 1021 m

Lart mes.: 861 m

Lart min: 604 m

Ngjitja më e gjatë: 430 m

Zbritja më e gjatë: 370 m