PTM – 21 KM

Gara fillon të dielen, më 26 maj në ora 10:00

21 KM – TRAIL

:

Ngjitje - 880 m

;

Zbritje - 890 m

l

1 - PIKË NË ITRA

PRISHTINA TRAIL HALF MARATHON 21KM

21K / 1,021 m+

Distanca e gjymsëmaratonit (21,7 kilometres) ka një ngjitje të përgjithshme prej 1,021 metrave. Gara është e listuar në kalendarin e ITRA’s dhe sjellë 1 pikë sipas rregullave të këtij asociacioni. Gara fillon në hyrje të parkut të Gërmisë në ora 10:00. Kujdestarët e garës dhe shenjtat orientuese do të shërbejnë pjesëmarrësit përgjatë shtegut si dhe të konfirmojnë se gara është përfunduar brenda afateve të paracaktuara. Pikat e kontrollit dhe freskimit janë të vendosura përgjatë shtegut.

Distanca: 21 km

Terreni dominues: shteg

Lart max: 1,021 m

Lart mes.: 861 m

Lart min: 604 m

Ngjitja më e gjatë: 430 m

Zbritja më e gjatë: 370 m