PTM – 42 KM

Gara fillon të dielen, më 26 maj në ora 09:00

42 KM – TRAIL

:

Ngjitje - 2087 m

;

Zbritje - 2103 m

l

2 - PIKË NË ITRA

PRISHTINA TRAIL MARATHON 42KM

42K / 1,800 m+

Distanca prej 42 kilometra është gara më e gjatë e Prishtina Trail Marathon dhe ka një ngjitje të përgjithshme prej 1080 metrave. Gara është e listuar në kalendarin e ITRA’s dhe sjellë 2 pikë sipas rregullave të këtij asociacioni. Gara fillon në hyrje të parkut të Gërmisë në ora 09:00. Kujdestarët e garës dhe shenjtat orientuese do të shërbejnë pjesëmarrësit përgjatë shtegut si dhe të konfirmojnë se gara është përfunduar brenda afateve të paracaktuara. Pikat e kontrollit dhe freskimit janë të vendosura përgjatë shtegut.  

Distanca: 42 km

Terreni dominues: shteg

Lart maks .: 1080 m

Lart mes.: 813 m

Lart min: 660 m

Ngjitja më e gjatë: 410 m

Zbritja më e gjatë: 470 m